Goedkoop een autoverzekering afsluiten

28-08-2012 14:22

Iedereen wil lagere tarieven van de autoverzekering. Verzekering is een aanzienlijke kostenbesparing van het moderne leven, meer en meer onder de prijs van de autoverzekering kan aanzienlijke besparingen. Hier zijn een aantal dingen te overwegen om de laagste autoverzekering afsluiten te krijgen.

1) Drivers.
Tegen de tijd dat u op zoek bent voor de laagste autoverzekering, bedenk dan dat bestuurders van auto's een groot verschil in de prijs van uw verzekering te maken. Zorgen voor jonge mannen is bijzonder duur, omdat ze zijn oververtegenwoordigd bij ongevallen, indien mogelijk, niet toestaan ​​dat jongeren om uw auto te rijden. Jonge mannen die een verzekering zou moeten overwegen de verzekering het beste past bij uw behoeften. Een ander belangrijk aspect van de laagste prijzen van verzekering te vinden is het verhaal van de stuurprogramma's op uw verzekering. Als de stuurprogramma's zijn bij een ongeval betrokken of zijn belast met verkeersovertredingen, zal duurder te verzekeren. Wanneer u op zoek bent naar de laagste schattingen van autoverzekering, om het aantal bestuurders die moeten beveiligen dure minimaliseren.

2) De auto.
Uw auto is een variabele die sterk verandert de kosten van uw verzekering. Laat me illustreren: Bij het kopen van mijn tweede auto, met een budget van $ 10.000 had. Ik vond twee auto's in deze prijsklasse: wrijving, jonge mooie kleine auto een gerenommeerde fabrikant, en een beetje ouder, maar veel sportievere versie van dezelfde auto. Na een rit aan een ieder, maakte ik mijn gedachten dat een fantastische sport-was! Na het aanroepen van mijn verzekeringsmaatschappij, was het een ander verhaal. De kosten van het verzekeren van de sport-versie zou zijn geweest helft van zijn waarde - kon ik een nieuwe auto om de twee jaar, die zou hebben moeten betalen om de auto veilig te kopen. Ik ging terug naar de dealer, de auto gekocht responsief, en het geld in zijn zak. De zoektocht naar de minst veilige wijze rekening houdend met uw auto maakt een groot verschil in de kosten van de verzekering. Sport auto's zijn bijzonder duur om te verzekeren. Als u het even welk type van sportwagen, overweeg dan verzekeraars die gespecialiseerd zijn in dit type van voertuig. Zou beter zijn, echter, een auto kopen, is het goedkoper om te kopen in de eerste plaats.

3) Gebruik.
Veel auto verzekeringsmaatschappijen zien de meest uitgebreide informatie over de manier waarop de auto's gaat beveiligen zullen worden verzekerd. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden kortingen aan bestuurders die rijden minder vaak, om een ​​"pay as you drive"-beleid te kiezen. Vraag verzekering indien zij van oordeel het gebruik van het voertuig kan u het laagste tarief van de autoverzekering.

4) De locatie.
Ten slotte is een belangrijke factor in de prijs van de autoverzekering is de plaats waar de auto veilig zal zijn. De kosten van de verzekering is over criminaliteit en ongevallen in uw omgeving. Het houden van de kosten van de verzekering te houden bij het kiezen van een buurt. Vermindering van het risico van de verzekeraar, en zijn eigen, in al deze vier gebieden, krijg je de laagste tarieven van de autoverzekering.